Dyqani

Dyqani i Sprint është një ekspoze e gjithë produkteve që kjo kompani distribuon, duke ofruar një gamë të gjërë produktesh në forma ngjyra dhe modele. Dhe e gjitha kjo për të qënë sa më afër klienteve tanë në cdo kohë, për të plotësuar cdo kërkesë të tyre.