interior_design

Rreth Nesh

Kompania SPRINT DISTRIBUTION Sh.p.k është krijuar në vitin 2004 duke patur gjithmonë si funksion, tregtimin e produkteve të tekstilit, në Shqipëri, dhe jashtë saj. Ajo është e njohur për prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve Perde & Grila, Korniza, Aksesorë, Grila, Zebra, Shina alumini të thjeshta dhe të motorrizuara etj.

Vendodhja e kësaj kompanie është në Tiranë me 2 dyqane fizike dhe 2 dyqane online, magazinat dhe fabrikën ku me një staf shumë të kualifikuar bën prodhimin dhe shpërndarjen nëpër klientë në kohë rekord..

 

SPRINT DISTRIBUTION Sh.p.k

SPRINT DISTRIBUTION sh.p.k ka zgjeruar degët e saj me hapjen e dy brandeve te reja

SHTËPIA IDEALE dhe EMA HOTELLING.

SHTËPIA IDEALE ka sjellë për konsumatorin familjar markat më të mira europiane të cilat i përshtaten më së miri shijes së tregut Shqiptar DOWN TOWN HOME, NIMA HOME, DAS HOME, GREENWICH POLO CLUB, MARIE CLAIRE PARIS, AMARYLLIS, DONATO MARTINELLI, REIG MARTI, NOMON CLOCK, CANDIA, PERDE & GRILA etj.

EMA HOTELLING tregton të gjitha llojet e produkteve të tekstilit duke përfshirë dyshekë, çarcafë, peshqirë, jastëk gjumi, jorgane, batanije , mbrojtëse kundra ujit, perdet & grilat etj, për të gjitha kategoritë e hotelerisë pa kufizim në cilësi.

Ecuria e Kompanisë

SPRINT DISTRIBUTION Sh.p.k operon në gjithë Shqipërinë duke qënë kështu më afër klientëve dhe nevojave të tregut, me dyqanet fizike dhe me shitjet online dhe si i tillë arrin të shquhet si distributor presitigjoz në tregun Shqiptar dhe me tej. Kjo kompani e mbështet ecurinë e saj pozitive në partneritetin e disa prej kompanive më të njohura në Europë
Me seriozitetin që e karakterizon, shumëllojshërinë dhe garancinë e produkteve që tregton, kompania SPRINT DISTRIBUTION Sh.p.k synon cilësi dhe besueshmëri.

Na kontaktoni

""
1
Previous
Next